ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ Οικ. 31206 ΦΕΚ Β 2018/16.09.2015

 

Συγκρότηση ειδικών εκλογικών συνεργείων που θα απασχοληθούν για την αντιμετώπιση των έκτακτων αναγκών κατά την προπαρασκευή και διενέργεια των βουλευτικών εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου 2015.

 

ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

 

   Έχοντας υπόψη:

 

   1. Τις διατάξεις:

   α) του Π.δ. 66/2015 «Διάλυση της Βουλής, προκήρυξη εκλογής Βουλευτών και σύγκληση της νέας Βουλής» (Α' 107)

   β) της νομοθεσίας για την εκλογή των βουλευτών, όπως έχει κωδικοποιηθεί με τα Π.δ. 96/2007 «Κωδικοποίηση σε ενιαίο κείμενο των διατάξεων της νομοθεσίας για την εκλογή βουλευτών» (Α' 116) και 26/2012 «Κωδικοποίηση σε ενιαίο κείμενο των διατάξεων της νομοθεσίας για την εκλογή βουλευτών» (Α' 57) και ειδικότερα των άρθρων 25 και 131 αυτών, όπως ισχύουν,

   γ) του άρθρου 90 του Κώδικα Νομοθεσίας για την Κυβέρνηση και τα Κυβερνητικά όργανα, που κυρώθηκε με το άρθρο πρώτο του Π.δ. 63/2005 «Κωδικοποίηση της νομοθεσίας για την Κυβέρνηση και τα Κυβερνητικά όργανα» (Α' 98).

 

   2. Το Π.δ. 65/2015 «Διορισμός Υπουργών, Αναπληρωτών Υπουργών και Υφυπουργών» (Α' 106).

 

   3. Το μεγάλο όγκο εργασιών που απαιτούνται για την οργάνωση και τη συστηματοποίηση των ενεργειών και εργασιών για την προπαρασκευή και τη διενέργεια των βουλευτικών εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου 2015 και τη συγκέντρωση, μετάδοση και έκδοση των αποτελεσμάτων.

 

   4. Το γεγονός ότι οι εν λόγω εργασίες, λόγω της φύσης και του όγκου τους, δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν από το προσωπικό που απασχολείται αποκλειστικά ή παράλληλα με αυτές, εντός του κανονικού ωραρίου εργασίας.

 

   5. Το γεγονός ότι από τις διατάξεις της παρούσας απόφασης προκαλείται δαπάνη σε βάρος του κρατικού προϋπολογισμού, η οποία θα καθοριστεί με νεώτερη απόφασή μας, αποφασίζουμε:

 

   1. Συγκροτούμε για το χρονικό διάστημα από 4.9.2015 έως 27.9.2015, ειδικά συνεργεία προσφοράς έκτακτης εργασίας, πέραν του κανονικού ωραρίου απασχόλησης των εργασίμων ημερών και κατά τις εξαιρέσιμες ημέρες (αργίες), όπως Σάββατο-Κυριακή, και τις νυχτερινές ώρες, με ειδική αποζημίωση, για την αντιμετώπιση των εκτάκτων αναγκών, κατά την προπαρασκευή, διενέργεια, συγκέντρωση, μετάδοση και έκδοση των αποτελεσμάτων των εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου 2015.

   Στα ανωτέρω ειδικά συνεργεία μετέχουν υπάλληλοι του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (τέως Υπουργείου Εσωτερικών), του Εθνικού Τυπογραφείου, των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων, των Περιφερειών και των Δήμων, περιλαμβανομένων και υπαλλήλων λοιπών υπηρεσιών που σχετίζονται άμεσα με την προπαρασκευή και διενέργεια των βουλευτικών εκλογών, όπως αναλυτικά εξειδικεύονται στις επόμενες παραγράφους.

   Η προσφερόμενη πρόσθετη εργασία των ανωτέρω βεβαιώνεται ως εξής:

   Για το προσωπικό του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (τέως Υπουργείου Εσωτερικών) από το Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης.

   Για το προσωπικό του Εθνικού Τυπογραφείου, από τον Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού.

   Για το προσωπικό του Γραφείου του Νομικού Συμβούλου στο Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής

Ανασυγκρότησης (τέως Υπουργείο Εσωτερικών), από το Νομικό Σύμβουλο, ή το νόμιμο αναπληρωτή του.

   Για το προσωπικό της Υπηρεσίας Δημοσιονομικού Ελέγχου στο Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (τέως Υπουργείο Εσωτερικών), από τον οικείο Προϊστάμενο.

   Για το προσωπικό της Υπηρεσίας Επιτρόπου του Ελεγκτικού Συνεδρίου στο Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (τέως Υπουργείο Εσωτερικών), από τον οικείο Επίτροπο.

   Για το προσωπικό της Υπηρεσίας Δημοσιονομικού Ελέγχου στην πρώην Νομαρχία Αθηνών, από τον οικείο Προϊστάμενο.

   Για το προσωπικό της Γενικής Γραμματείας Κοινωνικών Ασφαλίσεων και του Ε.Τ.Α.Α. (πρώην ΤΣΑΥ), από τον Προϊστάμενο της Γενικής Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών και Διοικητικής Υποστήριξης του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, για χρονικό διάστημα δεκαπέντε (15) ημερών.

   Για το προσωπικό των συνεργείων των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων, από τον ασκούντα καθήκοντα Γενικού Γραμματέα της οικείας Αποκεντρωμένης Διοίκησης.

   Για το προσωπικό των συνεργείων των Περιφερειών, από τον οικείο Περιφερειάρχη.

   Για το προσωπικό των συνεργείων των Δήμων, από τον οικείο Δήμαρχο.

 

   2. Ειδικότερα, ορίζεται κατωτέρω ο συνολικός αριθμός των απασχολούμενων στα ειδικά συνεργεία υπαλλήλων, ο οποίος δεν δύναται να υπερβαίνει το μέγιστο επιτρεπόμενο αριθμό ανά εμπλεκόμενο φορέα:

   Στο Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (τέως Υπουργείο Εσωτερικών)

   α) Οι απασχολούμενοι υπάλληλοι με οποιαδήποτε σχέση εργασίας στο Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (τέως Υπουργείο Εσωτερικών), καθώς και των αποσπασμένων σε άλλες υπηρεσίες και των υπηρετούντων στα πολιτικά γραφεία, ο συνολικός αριθμός των οποίων δεν επιτρέπεται να υπερβαίνει τους επτακόσιους τέσσερις (704).

   Οι υπάλληλοι που βρίσκονται σε προβλεπόμενη από τις κείμενες διατάξεις άδεια, πλην της μακροχρόνιας αναρρωτικής άδειας και της άδειας άνευ αποδοχών, θα συμπεριληφθούν στα ειδικά εκλογικά συνεργεία, υπό την προϋπόθεση ότι θα παράξουν πραγματική εργασία. Επίσης εξαιρούνται οι υπάλληλοι που τελούν σε καθεστώς αυτοδίκαιης αργίας, αναστολής καθηκόντων ή προσωρινής παύσης.

   β) Οι απασχολούμενοι με οποιαδήποτε σχέση εργασίας στο Εθνικό Τυπογραφείο, ο συνολικός αριθμός των οποίων δεν επιτρέπεται να υπερβαίνει τους εκατόν ογδόντα έναν (181).

   γ) Οι απασχολούμενοι με οποιαδήποτε σχέση εργασίας στο Γραφείο του Νομικού Συμβούλου του Κράτους στο Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, ο αριθμός των οποίων δεν επιτρέπεται να υπερβαίνει τους τέσσερις (4).

   δ) Οι απασχολούμενοι με οποιαδήποτε σχέση εργασίας στην Υπηρεσία Δημοσιονομικού Ελέγχου στο Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (τέως Υπουργείο Εσωτερικών), ο αριθμός των οποίων δεν επιτρέπεται να υπερβαίνει τους οκτώ (8).

   ε) Οι απασχολούμενοι με οποιαδήποτε σχέση εργασίας στην Υπηρεσία του Επιτρόπου του Ελεγκτικού Συνεδρίου στο Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (τέως Υπουργείο Εσωτερικών), ο αριθμός των οποίων δεν επιτρέπεται να υπερβαίνει τους έξι (6).

   στ) Οι απασχολούμενοι με οποιαδήποτε σχέση εργασίας στην Υπηρεσία Δημοσιονομικού Ελέγχου στην τέως Νομαρχία Αθηνών, ο αριθμός των οποίων δεν επιτρέπεται να υπερβαίνει τους δέκα οκτώ (18).

   ζ) Τρείς (3) υπάλληλοι της Γενικής Γραμματείας Κοινωνικών Ασφαλίσεων και πέντε (5) υπάλληλοι του Ενιαίου Ταμείου Ανεξάρτητα Απασχολουμένων (Ε.Τ.Α.Α.) πρώην Ταμείο Συντάξεως και Αυτασφαλίσεως Υγειονομικών (Τ.Σ.Α.Υ.).

Στις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις

Ο μέγιστος αριθμός των απασχολούμενων ανά Αποκεντρωμένη Διοίκηση δεν δύναται να υπερβαίνει τους είκοσι (20), στους οποίους συμπεριλαμβάνονται τουλάχιστον:

   ένας (1) προϊστάμενος των Τμημάτων Διοικητικού Οικονομικού των νομών και ένας (1) υπάλληλος του αρμόδιου προς εκκαθάριση Τμήματος της Δ/νσης Οικονομικού της έδρας,

Ειδικά για την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου, συμπεριλαμβάνονται τουλάχιστον:

   ένας (1) εκ των υπηρετούντων υπαλλήλων στα Τμήματα Διοίκησης Λέσβου, Σύρου και Δωδεκανήσου και ανά ένας (1) προϊστάμενοι ή υπάλληλοι των Διευθύνσεων Διοικητικού - Οικονομικού Βορείου και Νοτίου Αιγαίου.

   Στις Περιφέρειες

   α) Ένας (1) Γενικός Διευθυντής, ο οποίος έχει την κύρια αρμοδιότητα για την εκλογική διαδικασία.

   β) Έως οκτώ (8) Γενικοί Διευθυντές της Περιφέρειας Αττικής.

   γ) Οι προϊστάμενοι Τμημάτων και Διευθύνσεων που κρίνονται απαραίτητοι για τη διενέργεια της εκλογικής διαδικασίας.

   δ) Υπάλληλοι απασχολούμενοι με οποιαδήποτε σχέση εργασίας, ο συνολικός αριθμός των οποίων δεν επιτρέπεται να υπερβαίνει το μέγιστο επιτρεπόμενο αριθμό ανά Περιφερειακή Ενότητα, σύμφωνα με τον κατωτέρω πίνακα, συμπεριλαμβανομένων των υπηρετούντων στο Γραφείο του Περιφερειάρχη Αττικής και των Αντιπεριφερειαρχών με οποιαδήποτε σχέση εργασίας, καθώς και των οδηγών που θα απασχοληθούν για την προώθηση εκλογικού και λοιπού υλικού. Επισημαίνεται ότι σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να διασφαλιστεί επαρκής αριθμός υπαλλήλων κάθε Περιφερειακής Ενότητας, οι οποίοι θα απασχοληθούν στα συνεργεία μετάδοσης των αποτελεσμάτων, καθώς και ο απαραίτητος αριθμός υπαλλήλων κλάδων/ειδικοτήτων Πληροφορικής για τις ανάγκες ηλεκτρονικής μετάδοσης των αποτελεσμάτων.

   Ο μέγιστος αριθμός των απασχολούμενων υπό στοιχ. α), β), γ) και δ), ανά Περιφερειακή Ενότητα, έχει ως ακολούθως:

1. Περιφερειακή Ενότητα Δράμας 21

2. Περιφερειακή Ενότητα Έβρου 29

3. Περιφερειακές Ενότητες Καβάλας - Θάσου 24

4. Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης 21

5. Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης 23

6. Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας 22

7. Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης 108

8. Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς 21

9. Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας 21

10. Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας 26

11. Περιφερειακή Ενότητα Σερρών 36

12. Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής 18

13. Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών 12

14. Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς 13

15. Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης 31

16. Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας 17

17. Περιφερειακή Ενότητα ’ρτας 18

18. Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας 15

19. Περιφερειακή Ενότητα Ιωαννίνων 36

20. Περιφερειακή Ενότητα Πρεβέζης 14

21. Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας 26

22. Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας 42

23. Περιφερειακές Ενότητες Μαγνησίας -Σποράδων 28

24. Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων 29

25. Περιφερειακή Ενότητα Ζακύνθου 11

26. Περιφερειακή Ενότητα Κέρκυρας 20

27. Περιφερειακές Ενότητες Κεφαλληνίας -Ιθάκης 15

28. Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδας 11

29. Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας 47

30. Περιφερειακή Ενότητα Αχαΐας 49

31. Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας 35

32. Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας 22

33. Περιφερειακή Ενότητα Ευβοίας 37

34. Περιφερειακή Ενότητα Ευρυτανίας 16

35. Περιφερειακή Ενότητα Φθιώτιδας 32

36. Περιφερειακή Ενότητα Φωκίδας 17

37. Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδος 18

38. Περιφερειακή Ενότητα Αρκαδίας 31

39. Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας 23

40. Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας 25

41. Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας 36

42. Περιφερειακές Ενότητες Λέσβου - Λήμνου 23

43. Περιφερειακή Ενότητα Χίου 14

44. Περιφερειακές Ενότητες Σάμου - Ικαρίας 15

45. Περιφερειακές Ενότητες Νομού Κυκλάδων 21

46. Περιφερειακές Ενότητες Νομού Δωδεκανήσου 30

47. Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου 52

48. Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου 15

49. Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνου 17

50. Περιφερειακή Ενότητα Χανίων 26

51. Περιφέρεια Αττικής 475

 

   ε) Τρεις (3) υπάλληλοι για την υποστήριξη του γραφείου κάθε Περιφερειάρχη, πλην του Περιφερειάρχη Αττικής.

Στους Δήμους

 

   Ο μέγιστος αριθμός των απασχολούμενων ανά Δήμο, ορίζεται ως ακολούθως:

 

Δήμος

αριθμός υπαλλήλων

Δήμος Αβδήρων

69

Δήμος Αγαθονησίου

4

Δήμος Αγιάς

53

Δήμος Αγίας Βαρβάρας

67

Δήμος Αγίας Παρασκευής

105

Δήμος Αγίου Βασιλείου

37

Δήμος Αγίου Δημητρίου

123

Δήμος Αγίου Ευστρατίου

4

Δήμος Αγίου Νικολάου

85

Δήμος Αγίων Αναργύρων-Καματερού

120

Δήμος Αγκιστρίου

5

Δήμος Αγράφων

46

Δήμος Αγρινίου

292

Δήμος Αθηναίων

1316

Δήμος Αιγάλεω

171

Δήμος Αιγιαλείας

196

Δήμος Αίγινας

44

Δήμος Ακτίου-Βόνιτσας

63

Δήμος Αλεξάνδρειας

135

Δήμος Αλεξανδρούπολης

198

Δήμος Αλιάρτου-Θεσπιέων

36

Δήμος Αλίμου

85

Δήμος Αλμυρού

68

Δήμος Αλμωπίας

109

Δήμος Αλοννήσου

10

Δήμος Αμαρίου

22

Δήμος Αμαρουσίου

132

Δήμος Αμοργού

13

Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης

101

Δήμος Αμυνταίου

87

Δήμος Αμφίκλειας-Ελάτειας

42

Δήμος Αμφιλοχίας

78

Δήμος Αμφίπολης

51

Δήμος Ανατολικής Μάνης

88

Δήμος Ανάφης

3

Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης

77

Δήμος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων

74

Δήμος ’νδρου

51

Δήμος Αντιπάρου

8

Δήμος Ανωγείων

12

Δήμος Αποκορώνου

67

Δήμος Αργιθέας

15

Δήμος ’ργους-Μυκηνών

152

Δήμος ’ργους Ορεστικού

51

Δήμος Αριστοτέλη

65

Δήμος Αρριανών

44

Δήμος Αρταίων

138

Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας

67

Δήμος Αρχανών-Αστερουσίων

66

Δήμος Ασπροπύργου

70

Δήμος Αστυπάλαιας

10

Δήμος Αχαρνών

182

Δήμος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης

101

Δήμος Βέλου-Βόχας

56

Δήμος Βέροιας

182

Δήμος Βιάννου

31

Δήμος Βισαλτίας

88

Δήμος Βοΐου

110

Δήμος Βόλβης

84

Δήμος Βόλου

301

Δήμος Βόρειας Κυνουρίας

59

Δήμος Βορείων Τζουμέρκων

31

Δήμος Βριλησσίων

58

Δήμος Βύρωνος

122

Δήμος Γαλατσίου

102

Δήμος Γαύδου

2

Δήμος Γεωργίου Καραϊσκάκη

27

Δήμος Γλυφάδας

163

Δήμος Γόρτυνας

79

Δήμος Γορτυνίας

88

Δήμος Γρεβενών

158

Δήμος Δάφνης-Υμηττού

88

Δήμος Δέλτα

99

Δήμος Δελφών

104

Δήμος Δεσκάτης

34

Δήμος Διδυμοτείχου

108

Δήμος Διονύσου

76

Δήμος Δίου-Ολύμπου

77

Δήμος Διρφύων-Μεσσαπίων

75

Δήμος Διστόμου-Αράχοβας-Αντίκυρας

26

Δήμος Δομοκού

62

Δήμος Δοξάτου

64

Δήμος Δράμας

145

Δήμος Δυτικής Αχαΐας

99

Δήμος Δυτικής Μάνης

35

Δήμος Δωδώνης

58

Δήμος Δωρίδος

59

Δήμος Έδεσσας

99

Δήμος Ελασσόνας

127

Δήμος Ελαφονήσου

6

Δήμος Ελευσίνας

69

Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης

102

Δήμος Εμμανουήλ Παππά

68

Δήμος Εορδαίας

141

Δήμος Επιδαύρου

31

Δήμος Ερέτριας

41

Δήμος Ερμιονίδας

40

Δήμος Ερυμάνθου

40

Δήμος Ευρώτα

74

Δήμος Ζαγοράς-Μουρεσίου

30

Δήμος Ζαγορίου

26

Δήμος Ζακύνθου

148

Δήμος Ζαχάρως

52

Δήμος Ζηρού

69

Δήμος Ζίτσας

92

Δήμος Ζωγράφου

137

Δήμος Ηγουμενίτσας

92

Δήμος Ήλιδας

109

Δήμος Ηλιουπόλεως

161

Δήμος Ηρακλείας

87

Δήμος Ηρακλείου

97

Δήμος Ηρακλείου Κρήτης

342

Δήμος Ηρωικής Πόλεως Νάουσας

100

Δήμος Θάσου

44

Δήμος Θερμαϊκού

88

Δήμος Θέρμης

97

Δήμος Θέρμου

33

Δήμος Θεσσαλονίκης

648

Δήμος Θηβαίων

105

Δήμος Θήρας

47

Δήμος Ιάσμου

50

Δήμος Ιεράπετρας

86

Δήμος Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου

111

Δήμος Ιητών

12

Δήμος Ιθάκης

22

Δήμος Ικαρίας

39

Δήμος Ιλίου

140

Δήμος Ιστιαίας-Αιδηψού

86

Δήμος Ιωαννιτών

203

Δήμος Καβάλας

189

Δήμος Καισαριανής

71

Δήμος Καλαβρύτων

81

Δήμος Καλαμαριάς

138

Δήμος Καλαμάτας

197

Δήμος Καλαμπάκας

134

Δήμος Καλλιθέας

217

Δήμος Καλυμνίων

65

Δήμος Καντάνου-Σελίνου

28

Δήμος Καρδίτσας

163

Δήμος Καρπάθου

30

Δήμος Καρπενησίου

105

Δήμος Καρύστου

59

Δήμος Κάσου

5

Δήμος Κασσάνδρας

53

Δήμος Καστοριάς

134

Δήμος Κατερίνης

244

Δήμος Κάτω Νευροκοπίου

44

Δήμος Κέας

13

Δήμος Κεντρικών Τζουμέρκων

28

Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας

210

Δήμος Κέρκυρας

333

Δήμος Κεφαλονιάς

160

Δήμος Κηφισιάς

145

Δήμος Κιλελέρ

92

Δήμος Κιλκίς

217

Δήμος Κιμώλου

3

Δήμος Κισσάμου

54

Δήμος Κοζάνης

210

Δήμος Κομοτηνής

177

Δήμος Κόνιτσας

50

Δήμος Κορδελιού-Ευόσμου

142

Δήμος Κορινθίων

135

 

Δήμος Κορυδαλλού

140

 

Δήμος Κρωπίας

54

 

Δήμος Κυθήρων

22

 

Δήμος Κύθνου

5

 

Δήμος Κύμης-Αλιβερίου

137

 

Δήμος Κω

82

 

Δήμος Λαγκαδά

156

 

Δήμος Λαμιέων

203

 

Δήμος Λαρισαίων

288

 

Δήμος Λαυρεωτικής

59

 

Δήμος Λεβαδέων

99

 

Δήμος Λειψών

9

 

Δήμος Λέρου

30

 

Δήμος Λέσβου

300

 

Δήμος Λευκάδας

108

 

Δήμος Λήμνου

87

 

Δήμος Λίμνης Πλαστήρα

23

 

Δήμος Λοκρών

64

 

Δήμος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων

49

 

Θεοδώρων

 

 

Δήμος Λυκόβρυσης-Πεύκης

62

 

Δήμος Μακρακώμης

59

 

Δήμος Μαλεβιζίου

70

 

Δήμος Μάνδρας-Ειδυλλίας

54

 

Δήμος Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας ’ννας

62

 

Δήμος Μαραθώνος

67

 

Δήμος Μαρκοπούλου Μεσογαίας

38

 

Δήμος Μαρώνειας-Σαπών

80

 

Δήμος Μεγαλόπολης

93

 

Δήμος Μεγανησίου

10

 

Δήμος Μεγαρέων

79

 

Δήμος Μεγίστης

7

 

Δήμος Μεσσήνης

149

 

Δήμος Μεταμορφώσεως

56

 

Δήμος Μετσόβου

33

 

Δήμος Μήλου

21

 

Δήμος Μινώα Πεδιάδας

78

 

Δήμος Μονεμβασίας

94

 

Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου

102

 

Δήμος Μουζακίου

72

 

Δήμος Μύκης

36

 

Δήμος Μυκόνου

25

 

Δήμος Μυλοποτάμου

69

 

Δήμος Μώλου-Αγίου Κωνσταντίνου

45

 

Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων

81

 

Δήμος Ναυπακτίας

153

 

Δήμος Ναυπλιέων

103

 

Δήμος Νεάπολης-Συκεών

170

 

Δήμος Νέας Ζίχνης

52

 

Δήμος Νέας Ιωνίας

138

 

Δήμος Νέας Προποντίδας

96

Δήμος Νέας Σμύρνης

152

Δήμος Νεμέας

30

Δήμος Νεστορίου

32

Δήμος Νέστου

87

Δήμος Νίκαιας-Αγίου Ιωάννη Ρέντη

266

Δήμος Νικολάου Σκουφά

53

Δήμος Νισύρου

12

Δήμος Νότιας Κυνουρίας

37

Δήμος Νότιου Πηλίου

45

Δήμος Ξάνθης

148

Δήμος Ξηρομέρου

48

Δήμος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης

84

Δήμος Οινουσσών

4

Δήμος Οιχαλίας

57

Δήμος Ορεστιάδας

156

Δήμος Οροπεδίου Λασιθίου

19

Δήμος Ορχομενού

42

Δήμος Παγγαίου

108

Δήμος Παιανίας

49

Δήμος Παιονίας

121

Δήμος Παλαιού Φαλήρου

138

Δήμος Παλαμά

68

Δήμος Παλλήνης

82

Δήμος Παξών

14

Δήμος Παπάγου-Χολαργού

102

Δήμος Παρανεστίου

30

Δήμος Πάργας

63

Δήμος Πάρου

39

Δήμος Πάτμου

18

Δήμος Πατρέων

440

Δήμος Παύλου Μελά

148

Δήμος Πειραιώς

444

Δήμος Πέλλας

197

Δήμος Πεντέλης

68

Δήμος Περάματος

68

Δήμος Περιστερίου

303

Δήμος Πετρουπόλεως

102

Δήμος Πηνειού

53

Δήμος Πλατανιά

68

Δήμος Πολυγύρου

75

Δήμος Πόρου

19

Δήμος Πρέβεζας

103

Δήμος Πρεσπών

14

Δήμος Προσοτσάνης

71

Δήμος Πύδνας-Κολινδρού

64

Δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη

107

Δήμος Πύλης

76

Δήμος Πύλου-Νέστορος

114

Δήμος Πύργου

177

Δήμος Πωγωνίου

51

Δήμος Ραφήνας-Πικερμίου

38

Δήμος Ρεθύμνης

140

Δήμος Ρήγα Φεραίου

42

Δήμος Ρόδου

307

Δήμος Σαλαμίνας

97

Δήμος Σαμοθράκης

19

Δήμος Σάμου

129

Δήμος Σαρωνικού

64

Δήμος Σερβίων-Βελβεντού

79

Δήμος Σερίφου

12

Δήμος Σερρών

215

Δήμος Σητείας

79

Δήμος Σιθωνίας

39

Δήμος Σικίνου

2

Δήμος Σικυωνίων

83

Δήμος Σιντικής

104

Δήμος Σίφνου

16

Δήμος Σκιάθου

18

Δήμος Σκοπέλου

19

Δήμος Σκύδρας

70

Δήμος Σκύρου

15

Δήμος Σουλίου

62

Δήμος Σουφλίου

75

Δήμος Σοφάδων

85

Δήμος Σπάρτης

177

Δήμος Σπάτων-Αρτέμιδος

64

Δήμος Σπετσών

18

Δήμος Στυλίδας

49

Δήμος Σύμης

20

Δήμος Σύρου-Ερμούπολης

64

Δήμος Σφακίων

11

Δήμος Τανάγρας

48

Δήμος Τεμπών

65

Δήμος Τήλου

9

Δήμος Τήνου

41

Δήμος Τοπείρου

46

Δήμος Τρικκαίων

207

Δήμος Τρίπολης

194

Δήμος Τριφυλλίας

134

Δήμος Τροιζηνίας-Μεθάνων

37

Δήμος Τυρνάβου

69

Δήμος Ύδρας

15

Δήμος Φαιστού

79

Δήμος Φαρκαδόνας

55

Δήμος Φαρσάλων

74

Δήμος Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος

89

Δήμος Φιλιατών

53

Δήμος Φιλοθέης-Ψυχικού

80

Δήμος Φλώρινας

168

Δήμος Φολεγάνδρου

3

Δήμος Φούρνων Κορσεών

8

Δήμος Φυλής

96

Δήμος Χαϊδαρίου

94

Δήμος Χαλανδρίου

142

Δήμος Χαλκηδόνος

95

Δήμος Χάλκης

9

Δήμος Χαλκιδέων

206

Δήμος Χανίων

217

Δήμος Χερσονήσου

67

Δήμος Χίου

214

Δήμος Ψαρών

7

Δήμος Ωραιοκάστρου

85

Δήμος Ωρωπού

72

 

   3. Το προσωπικό που θα μετέχει στα ειδικά συνεργεία των προηγούμενων παραγράφων περιλαμβάνεται ονομαστικά στις βεβαιώσεις της παραγράφου 1.

 

   Η απόφαση αυτή να δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.